• صفحه نخست
  • فروشگاه ساران
  • درباره ما
  • گالری تصاویر
  • فروش کتاب و فیلم های موسسه ساران
  • تکواندو استان ها
  • تکواندوکشور
  • فوتبال
  • فروشگاه ساران
  • مقالات ورزشي
  • سایرورزشهای رزمی
  • فوتسال
  • تيتر اول
  • تيتر داغ
  • مدرسه تکواندو نفت پایتخت
  • Home » تکواندو استان ها » ناگفته هایی از زبان رییس هیات تکواندو اصفهان

    ناگفته هایی از زبان رییس هیات تکواندو اصفهان

    نوشته شده توسط جواد ا بن یمین در تیر ۱۴م, ۱۳۹۰ // ۹ نظرات

    نقد ،پیشنهاد ،و …. در هر جامعه ای باعث  رشد و پیشرفت هرجامعه شده و میتوان با بهره گرفتن از فضای ایجاد شده از نقد های سالم و نظرات اطرافیان و استفادی صحیح از این امر مهم ترقی در آن بخش را انتظار داشت .

    چراکه دیدگاههای مهم و سالم برای پیشرفت بسیج شده و به مخاطبان کمک میکند حرفهایی که نمیتوانند به صورت مستقیم بیان کنند از راه نقد با عناوین مختلف بیان کده و مدیران نیز میتوانند با استفاده از این نظرات در مسیر پیشرفت گام بردارند.

    فضای ایجاد شده در چند هفته اخیر تکواندو  اصفهان در بخش های گوناگون فصل جدیدی از تکواندو را در اصفهان رقم زد تا جایی که مسئولین هیات تکواندو در سایت رسمی خود نیز اقدام به برپایی نظر سنجی کرده و زمینه را برای نگارش عقاید علاقمندان تکواندو ایجاد کند.

    هرچند این عقاید برای چهار چوب خاصی تعریف شده اما برای شروع بسیار کار خوب و قابل تقدیری است.

    به همین جهت درگفتگوی تلفنی کوتاه در آخرین دقایق روز دوشنبه سیزدهم تیرماه مصطفی رئیسی در این موراد نظرات خود را اینگونه بیان کرد.

    بسم الله الرحمن الرحیم

    امروزه تکواندو اصفهان زبان زد خاص و عام است و خوشحالم که اهمیت موضوع ،نقد و ارائه نظرات و پیشنهادات را در پی داشته اشته تا حدی که جامعه تکواندو را پرتحرک تر کرده و از طرفی به نظر بنده کادر اجرایی هیات از بهترین ها هستند همچنین با توجه با اینکه اکثریت آنها از دانش علمی روز برخوردارند و از کارشناسان خبره در بخش خانم ها و آقایان هستند و عقاید شخصی خود را دارند اما همگی در یک نقطه با هم مشترکند،همه آنها از حیث داشتن اعتقاد ،ایمان دینی و ارزشهای نظان مقدس جمهوری اسلامی ایران با همدیگر هم عقیده و وجه اشتراک دارند.

    حال چرا ما میخواهیم از نظرات عموم استفاده کنیم ؟

    نظرسنجی عمومی یکی از بهرترین روشها برای سالم سازی و رشد و شکوفایی مجموعه است.

    درکادر فنی و مسئول فنی ما در بخش آقایان و خانم ها از افرادی استفاده شده که از نظر بسیاری از کارشناسان و نظر شخص بنده از نظر علمی و فنی در جایگاه خوبی قرار دارند. این اساتید از نظر اعتقادی و فرهنگی هم محبوبیت خاصی در جامعه تکواندو دارند.

    پس ما اگر نظر سنجی میکنیم مبنا و معیارمان وزنه مدیران فنی  نیست ما میخواهیم با همفکری در رشد و شکوفایی تکواندو از همه نظرات بهره ببریم.

    رییس هیات تکواندو در ادامه اظهار داشت:

    همه جا از من پرسیده میشود که اگر همه جا در روزنامه ها صدا و سیما ،سایت های دولتی و حتی خصوصی از توانمندی تکواندو صحبت میشود.بعضا ما را به فکرمیبرند که شاید منتقدین تکواندو اصفهان هم کسانی هستند که از طرف هیات هدایت شده اند تا انتقاد کرده و به نوعی با یک روش غیر حرفه ای و تجاری خودمان را مطرح کنیم، باید بگویم که اینگونه نیست و از این جا از شما میخواهم به اطلاع بازدیدکنندگان سایت خودبرسانید که ما این روش را ناجوانمردانه و غیر حرفه ای میدانیم و به کسانی هم که با این روش کار تجاری انجام میدهند توصیه میکنم با این روش پیش نروید چه رسد به کسانی که ایمان و تقواندارند.

    بنده در بعضی جاها در این ۱۲ سال با بی تقوایی مواجه شدم ،بی تقوایی احدی و یا تعداد اندکی که با بی تقوایی و بعضا با تهمت هایی که از طرف تعداد محدودی هم بیشتر نبود.

    مصطفی رییسی در مورد خداحافظی و بازگشت خود با ذکر حدیث قدسی از امام علی علیه السلام( کسی که افشاگری میکند سالم نیست)  اینگونه توضیح داد:

    معتقدم که این رفتن من به عنوان راز نزد خودم باقی بماند ولی چرا آمدم؟

    اولا من با خانواده خودم خداحافظی کردم خانواده بزرگ تکواندو که بیشتر از خانواده سببی و نسبی خودم با آنها بوده ام آن هم در جشنی آرام بدون اینکه مسئولین هیات هیچ هزینه ای برای آن پرداخت کرده باشند این جشن با کمک فرد خیری برگزار شد و خداحافظی من با آن راز پنهان در دلم، انجام شد.

    اما آمدنم به جهت احترام گذاشتن به ارزشها بود ارزشهایی چون  پیش کسوتان و مدال آوران و استادان بزرگ خود من ، نمیگویم به بنده اصرار شد بلکه به من تکلیف شد برای آنکه ارزش برای آنها بدهم و ارزش گذاری کنم برگشتم.

    من مایلم اسامی تعداد زیادی از انسانهایی را نام ببرم که وجودشان به تکواندو اصفهان ارزش و اعتبار داده نه تکواندو برای انها ارزش آورده است و تکواندو برای آنها هیچ منفعتی نداشته است.

    البته پیشاپیش از افرادی که سهوا نامشان برزبانم جاری نمیشود عذرخواهی میکنم.

    من افتخار میکنم این افراد همکار بنده هستند و ابلاغ همکاری دریافت کرده اند.

    آقای یدالله رضوانی ، آقای علیرضا ابن یمین، خانم زهرا رفیعی ، آقای سید علی موسوی مدنی، آقای علی معینی ،آقای علی باقریان ، آقای رسول متین فر، آقای اکبر سعیدی زاده، آقای مسعود مردانی ، آقای احمد علی پور حجتی ، آقای مصطفی متین فر،آقای محمد رضا بابادی،آقای محمد تقی حاتمی ،خانم مهسا مردانی ،آقای علیرضا نصر آزادانی،خانم آزاده امینی،خانم مژگان فولادی ، آقای احمدرضا مهنام، خانم مرضیه چگونیان، خانم زهرا توکلی ، خانم رویا اشکبوس، خانم حیدری،آقای کیومرث مختاری، آقای اکبر بکرانی ، آقای مرتضی استکی آقای رضا رحمانی و آقای سعید رحمانی و بسیاری دیگر که من معتقدم برگشت و سلام مجدد بنده به خاطر احترام و ارزشی است که به این آقایان داشتم.

    اگر کسی توانست برای این اسامی که بیان شد علامت سوال ایجاد کند بداند که خودش مشکل داشته است.

    باید دید که چه اتفاقی در تکواندو اصفهان افتاده که آقای مهنام به عضویت هیات رییسه ما در آمده یا آقای معینی را بیشتر بشناسند که چه خدماتی به تکواندو ارائه کرده و حالا هم رییس یکی از مناطق ماست یا آقای ابن یمین و آقای رضوانی را که چه قهرمانانی را به تکواندو تحویل داده اند.

    نمی توان ساکت بود که هر کس به حریم خصوصی انسان ها وارد شود

    خود بنده شعارم این بوده که خدایا آن گونه زنده ام بدار که نشکند دلی از زنده بودنم و آنگونه بمیران که به وجد نیاید کسی از نبودنم.

    من وقتی مشاهده کردم با آن خداحافظی دل عده ای شکست برگشتم.

    در پایان تشکر میکنم از نسل جدید خدمت گزاران هیات آقای شاکریان خانم ثابت راسخ و،آقای مقدم و آقای جواد پناهی

    و از همه میخواهم بروند تحقیق کنند که از مربیان نسل چهارم کسانی هستند که پنج هنر آموزشان تیم ملی را تجربه کرده اند که البته به دلائلی مایل نیستم مستقیما نام ایشان را برزبان بیاورم.

    مصطفی رییسی در مورد منتقدین، صحبتهای خود را اینگونه به پایان رساند.

    پاسخ من به منتقدین این است که من از ایشان تشکر میکنم چون کسانی هستند که به جای اینکه برایمان دست تکان دهند دستانی هستند که تکانمان میدهند.

    دستهای پنهانی که به ما کمک میکند.

    تهیه گزارش:ساران اسپرت

    استفاده خبری با ذکر منبع مجاز است.

     

    پرینت کنید !

    ۹ نظر to " ناگفته هایی از زبان رییس هیات تکواندو اصفهان "

    1. جواد ا بن یمین می‌گه:
      تیر ۱۴, ۱۳۹۰ در t ۱۱:۵۳ ق.ظ

      سلام به همه
      هر نظری بزارید استقبال میکنیم فقط توهین و تهمت نداشته باشه

      پاسخ دادن
    2. tkd می‌گه:
      تیر ۱۴, ۱۳۹۰ در t ۸:۴۲ ب.ظ

      (هوالعالم) – خدامیداندچه دلی شکست.وچه دلی شادشد

      پاسخ دادن
    3. سعید می‌گه:
      تیر ۱۵, ۱۳۹۰ در t ۲:۲۵ ق.ظ

      آقایان جدیری.اسکندری.یوسفی.حقیقی و….اضافه اند!

      پاسخ دادن
    4. رسول می‌گه:
      تیر ۱۵, ۱۳۹۰ در t ۳:۴۵ ق.ظ

      خدایا چنان کن سر انجام کار
      تو خوشنود باشی و ما رستگار

      پاسخ دادن
    5. x می‌گه:
      تیر ۱۵, ۱۳۹۰ در t ۵:۰۷ ق.ظ

      تا زمانی که کسی کار میده وبارمیبره سراغشو میگیرین مثل …….

      پاسخ دادن
    6. حاجی می‌گه:
      تیر ۱۷, ۱۳۹۰ در t ۴:۲۵ ب.ظ

      حرفی بزنیم که باز قهر می کنه و خداحافظی و نازکشی…

      پاسخ دادن
    7. نام خود را وارد... می‌گه:
      تیر ۲۲, ۱۳۹۰ در t ۸:۳۱ ق.ظ

      سلام.آقای رییسی اگرشمابرای گروهی کارکردید.باهمان هاتسویه حساب کنید.واگربرای یک جامعه وخانواده بزرگ تکواندو(کره ای)کارکردیدوارزش آنرابالامیدانیداین همه سروصداندارد.حدیث ازحضرت معصوم ع که میفرمایندبرترین اعمال بادوام ترین ومشگل ترین آن است.وحال اگرادعاداریدکاری کردید.ارزش آنراازدست ندهید.وعمرریاست شماآرام آرام روبه اتمام است.بگزاریدخانواده تکواندومهرتاییدیاردصلاحیت شمارابزنند.شایدگروهی مریض باشندولی جامعه وخانواده بزرگ تکواندودرسلامت کامل بسرمیبرد.

      پاسخ دادن
    8. باران می‌گه:
      مرداد ۱, ۱۳۹۰ در t ۱۱:۵۴ ق.ظ

      سلام به نظر من باید با استعفای آقای رئیسی موافقت میکردند تا یکی دیگه بیاد رو کار ،جناب آقای رئیسی دستور های عجیب نده تکواندو کارا از دستت شاکی هستند

      پاسخ دادن
    9. باران می‌گه:
      مرداد ۲, ۱۳۹۰ در t ۶:۰۷ ب.ظ

      چرا یکی به ما نمی گه چرا مسابقات جوانان بی دلیل تعطیل شد
      چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
      من کلی تمرین کردم هر شب تا ساعت ۱۱ تو کلاس پا زدم یکی جواب منو بده

      پاسخ دادن

    محیط پاسخ

    برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک کنید.

    آخرین اخبار

    • استاد استکی و استاد جدیری دان ۸ شدند
    • ۱۴ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال دعوت شدند
    • کربکندی سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن شد
    • مهماندوست: طلای آزادانی نبود ششم می‌شدیم/قهرمانی آسیا را آسان از دست دادیم
    • مقانلو: پنهان‌کاری‌های مهماندوست همه چیز را خراب کرد/از یک مربی بدنساز بیشتر انتظار داشتیم

    محبوب

    • نامه یک مربی به رییس هیات تکواندو استان اصفهان
    • مهدي رضايي: خردسالان امسال اصفهان بهتر از خردسالان 2سال گذشته
    • آموزش مبارزه تکواندو پیشرفته
    • شکست تکواندو اصفهان چراها و چگونه ها
    • اسامی‌ تکواندوکاران تیم ملی نوجوانان اعلام شد

    اشتراک

    مشترک شدن از طریق خوراک آر اس اس
    اشتراک از طریق ایمیل

    محصولات جدید »

    نظرسنجی

    به نظر شما با توجه به مدال ها وسوابق کدامیک از این دو قهرمان تکواندو نماینده ایران در المپیک خواهد بود

    مشاهده نتایج

    Loading ... Loading ...

    موضوعات

    • تيتر اول
    • تيتر داغ
    • تکواندو استان ها
    • تکواندوکشور
    • سایرورزشهای رزمی
    • فروش کتاب و فیلم های موسسه ساران
    • فروشگاه ساران
    • فوتبال
    • فوتسال
    • مدرسه تکواندو نفت پایتخت
    • مقالات ورزشي

    آخرين نظرات

    • کریمی در مهماندوست: طلای آزادانی نبود ششم می‌شدیم/قهرمانی آسیا را آسان از دست دادیم
    • پومسه در علیرضا ابن یمین از ریاست هیات ورزشهای رزمی استان اصفهان استعفا داد
    • ما دو تاییم در علیرضا ابن یمین از ریاست هیات ورزشهای رزمی استان اصفهان استعفا داد
    • تکوان در علیرضا ابن یمین از ریاست هیات ورزشهای رزمی استان اصفهان استعفا داد
    • کریمی در پولادگر: سقوط که نکردیم، نایب قهرمان آسیا شدیم/ بدشانسی گریبان ما را در ویتنام گرفته بود

    پیوندها

    • اولبن رادیو اینترنتی اصفهان
    • ثبت نام و تمدید عضویت فدراسیون تكواندو
    • سازمان تربیت بدنی
    • فدراسیون تکواندو کشور
    • فدراسیون جهانی تکواندو
    • فدراسیون جهانی فوتبال
    • فدراسیون جهانی هنرهای رزمی
    • فدراسیون جهانی کاراته
    • فدراسیون فوتبال کشور
    • فدراسیون والیبال کشور
    • فدراسیون کاراته کشور
    • فدراسیون کشتی کشور
    • مسنجر ملی ایرانیان(ال فور)
    • هيات تكواندو استان اصفهان
    • هيات تكواندو استان تهران
    • هيات تكواندو استان مازندران
    • وب لاگ راند طلايي
    • کمیته ملی المپیک
    
    • صفحه نخست
    • فروشگاه ساران
    • درباره ما
    • گالری تصاویر
    PostsCommentsPowered by WordPress
    Copyright © 2009 سایت خبری ساران اسپرت-تکواندو اصفهان و ایران. All rights reserved.
    Designed by NESTED
    Copyright 2007-2010 Nested In MihanServ.com